Blekdžeka sistēma Red Seven

Blekdžeka sistēma Red Seven

2016-09-29 10:50:08 - Braňo "Ace"

Blekdžeka skaitīšanas sistēmas ir vienas no vispopulārākajām kāršu stratēģijām. Galu galā — ne bez pamata. Katrs kāršu spēlētājs vēlas uzvarēt kazino.

Nesen mēs ieviesām vienu no vienkāršākajām skaitīšanas sistēmām (sistēmu Hi-Lo). Taču pastāv vēl daudz citu risinājumu un sistēmu. Dažām no tām pamatā pat ir Hi-Lo. Viena no šādām sistēmām ir Red Seven, par kuru runājam šodien.

Iesācējiem piemērota blekdžeka stratēģija

Sistēmas principi līdzinās citu vienkāršo sistēmu principiem. Ir jāskaita tā sauktās lielās kārtis (10 un augstāk) un mazās kārtis (9 un uz leju). Red Seven izmanto šādu punktu skaitīšanas sistēmu:

  • Kārtīm, kuru vērtība ir no 2 līdz 6, ir +1 punkts
  • Kārtīm, kuru vērtība ir no 8 līdz 9, ir 0 punktu
  • Kārtīm, kuru vērtība ir no 10 līdz dūzim, ir -1 punkts

Droši vien pamanījāt, ka nepieminējām septītniekus. Lūk, ar to arī Red Seven atšķiras no pārējām sistēmām! Šī sistēma ir viena no nedaudzajām, kur arī krāsai ir nozīme. Sarkanajiem septītniekiem ir +1 punkta vērtība (kā mazajām kārtīm), savukārt melnajiem septītniekiem ir -1 punkta vērtība (kā lielajām kārtīm).

Kā novēršama Red Seven nesabalansētība

Pieredzējuši spēlētāji jau būs pamanījuši, ka Red Seven ir viena no tā dēvētajām nesabalansētajām sistēmām. Proti, saskaitot visas komplekta kārtis, nevar iegūt 0.

Taču nav nekādu problēmu veikt sabalansēšanu. Sākot spēli, vienkārši sāciet skaitīt nevis no 0, bet ar skaitli, kas atbilst spēlē izmantoto kāršu komplektu skaitam, reizinātam ar -2. Tas nozīmē — ja spēlējat ar vienu komplektu, sāciet ar -2. Ja spēlē tiek izmantoti divi komplekti, sāciet ar -4, ja trīs — ar -6 un tā tālāk.

Spēlēšana pēc Red Seven sistēmas

Jūs pats varat izvēlēties, kā šos skaitļus izmantot spēles aprēķiniem; līdzīgi kā citu vienkāršās skaitīšanas stratēģiju gadījumā ir jāievēro vairāki noteikumi, un lielākas summas liecina, ka esat labākā situācijā, tātad jums vajadzētu palielināt likmes. Savukārt pretējā gadījumā — t.i., ja summa ir mazāka, tad labākā situācijā ir dīleris, bet jūsu izredzes uzvarēt ir mazākas, līdz ar to jums nevajadzētu likt tik lielas likmes.

Taču novērtējiet faktu, ka varat spēlēt pēc sistēmas, lai gan tā pagaidām ir gauži vienkārša. Vēlāk ieviesīsim arī sarežģītākas sistēmas.

Izmēģiniet iecienītās spēles bez maksas
Atlantic City Blackjack Kāršu spēle Microgaming Spēlēt
Blackjack Mania Kāršu spēle EASIT Spēlēt
European Blackjack GOLD Kāršu spēle Microgaming Spēlēt

Šajā tīmekļa vietnē tiek izmantoti sīkfaili, kas palīdz mums uzlabot parādītā satura kvalitāti. Sīkfailus var bloķēt pārlūkprogrammas iestatījumos. Apmeklējot un izmantojot mūsu mājaslapu, Jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai, kā aprakstīts mūsu Sīkdatņu lietošanas noteikumos.

Es piekrītu